Hoppa till sidans innehåll


Behandling av personuppgifter (GDPR)

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar och utbildningar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen (PUL) av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändrades något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

På denna sida hittar du mer information gällande Mosseruds Bandys Integritetspolicy m.m.

MGFs Integritetspolicy (PDF-format)

Riktlinjer - ta till vara enskildas rättigheter (PDF-format)

Om du vill begära registerutdrag från Mosseruds Bandy måste du fylla i dokumentet "Begäran om registerutdrag" och följa de riktlinjer som finns där. Tänk på att du kan skapa ett medlemsinlogg till IdrottOnline där ni kan se alla de uppgifter om er och ert barn som spelare i Mosseruds Bandy.

Hur du gör hittar du här.

Riksidrottsförbundet har gjort ett fantastiskt arbete för att hjälpa föreningslivet i processen med den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Förutom mycket bra information och mallar så också en Q&A. 
 
Har du frågor och funderingar kring GDPR så hittar du de flesta svaren här.

Läs mer på Svenska Bandyförbundets information om GDPR

--

Uppdaterad: 07 MAR 2019 10:20 Skribent: Gun Ohlsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Mosseruds GF - Bandy
c/o Bjarne Andersson, Hybelejens gata 2
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info