Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Bandyförbundet


Svenska Bandyförbundet har under torsdagen glädjen att presentera Årets Spelare på herrsidan inom svensk bandy.
 
För 46:e gången i ordningen har det nu blivit dags att presentera vem som utsetts till Årets Spelare på damsidan i svensk bandy.
 
Svensk bandys Hall of Fame instiftades i mars 2012. I årets selektion har juryn valt in Eric "Pampen" Borgström, Orvar Bergmark, Anders Bridholm och Hans Åström.
 
Information för dig som köpt biljett till SM-finalerna i bandy 2020.
 
För nionde året i rad delar Svenska Spel och Svenska Bandyförbundet ut pris till Årets Komet på herr- och damsidan till minne av bandyprofilen och Svenska Spel-medarbetaren Torbjörn Ek.
 
För tre år sedan fick Umedalens IF dra sig ur damallsvenskan på grund av spelarbrist. Tack vare hårt och målmedvetet arbete i ungdomsleden står laget nu inför en omstart i samma serie – redo att sätta Umeå på bandykartan igen.
 
Förra året släpptes den första bandyboken för barn om landslagsstjärnan Linnéa Larsson, "Flippa bollen, Linnéa!". Nu kommer uppföljaren, "Schysst hörna, Linnéa!".
 
Svensk bandy fortsätter att hylla de som hyllas bör och nu har det blivit dags att presentera Årets Junior på såväl pojk- som flicksidan.
 
Svensk bandy och hela domarsverige har sorg. Per-Erik "Pelle" Åhlund har avlidit efter en tids sjukdom.
 
Svensk bandys regel- och domarkommitté har nu utsett Årets Domare på herr- och damsidan för säsongen 2019/20.
 
Efter avslutad bandysäsong står det nu klart vilka spelare som prisas som Årets Pojk- och Flickspelare.
 
Moa Friman, Charlotte Selbekk och Tuomas Määttä hade staffli och redskapen. Accentuerad av västkustens ljumma vindar, släktens backhoppar-dna och de djupa sjöarnas land.
 
Edsbyns IF är ännu en gång svenska mästare på herrsidan och föreningen går därmed upp jämsides med IFK Uppsala på andraplatsen i tabellen över antalet svenska mästerskapstitlar.
 
Västerås SK är svenska mästarinnor för andra året i rad efter ett smått sensationellt drama i SM-finalen mot Skutskärs IF.
 
Förra säsongen förlorade Villa Lidköping BK juniorfinalen på Studenternas IP mot Vetlanda BK. Under fredagskvällen tog de sin revansch.
 

 

 

 bandyfeber

 

 Stöd Mosserud!

 
Stöd MGF, handla av Sponsorhuset!
MGF samarbetar med Ullmax!
MGF, en del av bingoalliansen!

 

Besökare

web page hit counters codes Free

 

 

Postadress:
Mosseruds GF - Bandy
c/o Bjarne Andersson, Hybelejens gata 2
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@mosserudsbandy.se

Se all info